keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ajankohtaista ICT-hankkeesta

ICT-työryhmä käynnistää tutor-toiminnan, johon sisältyy koulukohtaisia "pedagogisia iltapäiviä". Tutor-ryhmänä toimii pääsääntöisesti ICT-työryhmä.

Koulujen pedagogiset iltapäivät käynnistetään talviloman jälkeen ja otammekin nyt jokaiselta koululta vastaan ideoita ja toiveita tietotekniikkaan liittyvistä asioista, joihin haluaisitte koulullanne perehtyä. Tarvittaessa koulujen väkeä voidaan myös yhdistää yhteisen teeman ympärille. Ideoihin voi laittaa ongelmapaikkoja tai esitellä hyviä/toimivia käytänteitä joita koulullanne on. Jutustellaan, tuumitaan ja tehdään yhdessä!

Rehtorit: Toimitatteko oman koulunne koulutustoiveet, ideat ja ajatukset Juha-Matille: juha-matti.latvala(at)nivala.fi. Saa toimittaa heti, kun ehditte aherruksenne lomassa yhdessä ideoimaan :) Ideoita saa muuten esittää vaikkapa kommentoimalla tätä blogijulkaisua! Liity seuraamaan blogia Google-tunnuksillasi sivun oikeasta yläreunasta, niin pääset osallistumaan.

Talviloman jälkeen pidetään myös pitkään odotetut SOME-koulutukset, aikataulut ja koulutuspaikat ilmoitetaan lähiaikoina.

Mikäli koulultanne löytyy osaamista ja intoa, niin halukkaat voivat myös ilmoittautua ICT-työryhmän avuksi kouluttajiksi: Tällöin mahdollisesti toteutuvat koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä ICT-työryhmän kanssa ja kouluttaja saa tehdystä työstään asiaankuuluvan palkkion.

Kuluvan vuoden ICT-hanke mahdollistaa myös jossain määrin opettajien kouluttautumista: Jos löydät kiinnostavan koulutuksen, joka koskee hankkeen alaa, voit tehdä koulutushakemuksen vs. sivistysjohtaja Jukka Turuselle. Koulutukseen pääsyyn avaintekijä on, että olet valmis jakamaan saamaasi osaamista kollegoidesi kanssa.

ICT-hankkeen blogi on avattu osoitteeseen ictnivala.blogspot.fi. Jatkossa hankkeen kuulumisia, koulutustapahtumia, linkkejä, vinkkejä, kysymyksiä ja vastauksia ynnä muuta löydät tästä osoitteesta.


Yhteistyöterveisin ICT-työryhmä:
Kyösti Järviluoma, Juha Kantola, Henna-Maria Råman, Tuula Ravaska ja Juha-Matti Latvala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimaan pääset liittymällä tämän blogin jäseneksi.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.